Luc Cloots

Zaakvoerder

 

Jerika Cloots

Winkel  Manager

 

Jan Verleyen

Buitendienst

 

Benny Kochuyt

Vertegenwoordiger

voor Pro's

 

ONZE MISSIE

Onze medewerkers

Ontstaan uit een familiebedrijf gespecialiseerd in drainagewerken, zijn we ondertussen uitgegroeid tot ‘Cloots ruitersport’. Deze zaak omvat twee grote delen: enerzijds Cloots ruitersport, de winkel waar u alles vindt voor ruiter en paard, en anderzijds Cloots projects.

Cloots projects is gespecialiseerd in alle hardware (stallen, pistes,…) voor mensen in de paardenwereld, maar door de grote vraag werd dit al gauw uitgebreid. Van tuinhuis over carports, garages en poolhouses. Met onze kennis van duurzame en verscheidenheid in materialen maken wij het onderscheid.

 

Wij streven ernaar om voor iedereen het project dat ze in gedachten hadden te realiseren.

Bij ons is maatwerk immers de standaard!

 

Wij staan erop onze klanten persoonlijk advies te geven en hen bij te staan in de vele keuzes die zo’n project met zich meebrengt. En zijn uw ideeën beter dan de onze? Geen probleem, wij voeren ze uit!

 

Want een ‘Cloots-projects’ dat is voor het leven!

 

Onze medewerkers, hieronder voorgesteld, gaan als 1 team voor de klant, vol enthousiasme en inzet. Dit met de nodige fun op de werkvloer, maar steeds met kennis van zaken en professionaliteit.

 

 

Aline Mertens

Zaakvoerder

 

Nico de Pelsmaeker

Advies & Verkoop,

Opvolging Projecten

 

Bert Vereertbrugghen

Buitendienst

 

Magaly Devos

Winkelbediende

 

 

© 2013 Cloots Ruitersport bvba I Alle rechten voorbehouden I Contacteer ons I Cloots Ruitersport I Site door OnTheWeb design